Er du analytisk, har god finansiell innsikt og er klar for ny jobb på kort varsel?

For en av våre kunder i Sandefjord søker vi nå en Finance Controller som kan tiltre et svangerskapsvikariat i 100% stilling fra mai 2023 til april 2024. Vår oppdragsgiver er et stort internasjonalt selskap, hvor man i rollen som Finance controller vil få jobbe med selskaper på tvers av konsernet.

Har du erfaring med å utarbeide analyser, presentasjoner og dokumenter knyttet til økonomisk lønnsomhet ned til produktnivå og i tillegg erfaring med budsjett og strategiprosesser? Da kan det være deg vi ser etter. 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Bachelor innen finans, økonomi, regnskap eller annet relevant felt
  • 3-5 års relevant erfaring fra økonomiområdet
  • Meget gode kunnskaper innen Office (Word, Excel og PowerPoint)
  • Erfaring med bruk av PowerBI er en stor fordel
  • Gode formidlingsevner
  • Meget gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som evner å analysere komplekse problemstillinger og er opptatt av å ta gode beslutninger. Du er også innovativ og tar initiativ i arbeidet, er strukturert, samtidig som du er tydelig i din kommunikasjon og har en stor arbeidskapasitet. 

Er dette noe for deg? Ta kontakt med Tommy Westby eller Laila M. Håkonsen for ytterligere informasjon. På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV/søknad på mail.  Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Vi intervjuer fortløpende. 

NøkkelordFinanskontroller, Controller, Finance controller
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRegnskap / Controlling


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS
StedSandefjord
FristVi intervjuer fortløpende
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
+4795770074
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Økonomimedarbeider

På vegne av kunde innen energi bransjen, ønsker vi å komme i kontakt med kandidater som har erfaring fra fakturahåndtering eller andre lignende arbeidsoppgaver. Hos var kunde blir du en del av et spennende og globalt selskap, og du får muligheten til å bygge verdifull kompetanse. Målet til avdelingen er å sikre en effektiv prosess av transaksjoner [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende til denne stillingen

Regnskapsmedarbeider

Vi har ledig et vikariat i økonomiavdelingen hos en av våre kunder som holder til på Askøy, oppstart snarest. Firmaet har flere selskaper i sitt konsern. Vi ser etter deg som er tygg og har god kunnskap innen regnskap og økonomi og som kan jobbe ganske selvstendig. Arbeidstid 08 til 16, mulighet for fleksitid. Sentrale arbeidsoppgaver vil være: Generell [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende