Vi søker faglært og yrkesstolt elektriker med erfaring fra automasjon

Hennig-Olsen Is AS er en ledende produsent og markedsfører av iskrem og frosne desserter - med en markedsandel på over 50 % i Norge. Bedriften er en av Nordens eldste iskremprodusenter - etablert i Kristiansand i 1924. Vi omsetter for i underkant av 900 mill. kr årlig, og bedriften beskjeftiger rundt 260 årsverk. Hennig-Olsen Is er kjent for innovativ produktutvikling - "Kremen av iskrem" - og har en merkevare rangert som en av de sterkeste i Norge. Virksomheten er sertifisert etter NS-ISO9001 (Kvalitet), 14000 (Miljø) og 22000 (Mattrygghet). Hennig-Olsen Is er en multietnisk arbeidsplass med over 25 forskjellige nasjonaliteter. Vi skal være en attraktiv arbeidsplass med engasjerte medarbeidere som brenner for våre verdier: Offensiv, Troverdig, Tydelig og Ordentlig.

Til vår tekniske avdeling søker vi en elektriker med automasjonserfaring. Avdelingen består av 20 dyktige personer med ulike fagdisipliner innen automasjon, elektro, mekanisk og kjøling. Vi søker deg som har stolthet for elektrikerfaget, og som har en sterk interesse for å holde deg faglig oppdatert. Vår hverdag er full av spennende utfordringer hvor vi bidrar til produksjonsanlegget og bedriften generelt med tekniske tjenester og gode løsninger. Vi har en uformell tone og høy trivsel i et tverrfaglig miljø.

Arbeidsoppgaver:

 • Daglig vedlikehold og feilretting på våre el-anlegg innenfor lager og produksjon
 • Feilsøking og ombygging innen elektro og automasjon på produksjonslinjer og produksjonsutstyr
 • Delta i ny-installasjoner av maskiner og utstyr
 • Forbedringsarbeid og utvikling på maskiner og byggetekniske installasjoner
 • Delta i ny-monteringer og endringer på produksjonsutstyr
 • Delta i forbedringsprosesser og automatisering av bedriften
 • Bidra til et aktivt og forebyggende HMS-arbeid

Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Fagbrev som elektriker og erfaring fra automasjon
 • Erfaring fra produksjon-, næringsmiddel- og/eller prosessindustri, verksted-drift
 • Grunnleggende datakunnskaper

Vi ønsker oss en positiv kollega med initiativ og god teknisk forståelse. Arbeidets art krever at du har god fysisk helse. Vi tror at du blir motivert av og utvikle deg sammen med kollegaer i et tverrfaglig miljø. Du trives med å arbeide ryddig og å løse utfordringer. Du håndterer korte frister og perioder med høy aktivitet. Du har kompetanse som skaper tillit hos dine kollegaer, og du vil være med på å videreutvikle oss som en attraktiv arbeidsplass.

Vi kan tilby:

 • En meget spennende og utfordrende stilling med gode utviklingsmuligheter
 • En trygg og trivelig arbeidsplass med hyggelige kollegaer
 • Konkurransedyktige betingelser
 • «Kremen av iskrem»

Vakt og skiftarbeid inngår i stillingen. Vi legger stor vekt på nøyaktighet, samarbeidsevner og viljen til å yte en ekstra innsats når det trengs. Kan du i tillegg identifisere deg med Hennig-Olsen Is sine verdier: Offensiv, Troverdig, Tydelig og Ordentlig? Da ser vi frem til å motta din søknad.

Hennig-Olsen Is oppfordrer spesielt personer med etnisk minoritetsbakgrunn til å søke stillingen. 
Ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Bemanningsbyraaet, Nina Bjercke, mobil: 930 43 445 eller faglig ansvarlig i Hennig-Olsen Is, Tron Aamodt, mobil: 965 01 430 dersom du vil vite mer om stillingen og selskapet. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

 

Sted: Kristiansand S
Frist: 05.03.2020
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Nina Albert Bjercke
+4793043445
Søk stilling

Relaterte stillinger

Advokatsekretær/Advokatassistent

Vi jobber ofte med å finne riktig kandidat for våre kunder inn mot advokatbransjen, derfor er dette en generell stillingsutlysning etter advokatsekretærer/advokatassistenter. Arbeidsoppgavene vil også kunne variere fra kunde til kunde.  For å trives og lykkes i jobben som advokatsekretær bør du være glad i detaljer og være [...]

Sted: Oslo

Frist: Intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Service og facility medarbeider

For vår kunde søker vi en person som ønsker å ta eierskap i rollen sin og som trives i en stilling hvor service er fokuset. Du vil bli en del av et profesjonelt og inkluderende miljø, hvor eierskap og ansvar står høyt. Som person er du selvstendig og "ser" oppgavene. Det vil være en blanding av oppgaver som er faste, adhoc og [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Fagarbeidere

Er du på jakt etter arbeid i industrien? Kanskje vi kan hjelpe deg. For flere av våre kunder søker vi etter kandidater for oppdrag med ulik varighet. Vi trenger å komme i kontakt med flere fagarbeidere som er på jakt etter nye utfordringer i industrien. Det skal være godt å være ansatt hos oss i Bemanningsbyraaet, vi følger den enkelte [...]

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 5