Student i Stavanger og på jakt etter deltidsstilling?

Er du på leting etter en deltidsstilling som lar seg kombinere med studiene?

Vi har begynt å motta forespørsler på diverse deltidsstillinger innen flere forskjellige arbeidsområder: butikk, kundebehandling, lager & logistikk m.m. 

Registrer din CV hos oss, så er du i posisjon til å bli kontaktet når vi får inn stillinger som passer dine kvalifikasjoner. Dette er en generell annonse og ikke en konkret stiling.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Initiativrik og fleksibel
  • Selvgående og strukturert
  • Positiv og imøtekommende

Registrer din CV på vår hjemmeside og søk via denne annonsen for å bli vurdert mot aktuelle stillinger i Stavanger-regionen. 

Vi ser frem til å motta din søknad.

Om Bemanningsbyraaet

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordButikkmedarbeider, Kundeservice, Salg, Lager, Logistics, Support, Kundebehandling
BransjekategoriTransport / Logistikk / Lager
BransjeAnnet
Alternativ
bransjekategori
Varehandel
Alternativ bransjeAnnet


ArbeidsgiverBemanningsbyraaet
StedSandnes
FristVi intervjuer fortløpende
Anders Lager
Salgssjef
+4747131246
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.