Trives du best med Controller-oppgaver innen økonomiområdet?

Vi har for øyeblikket forespørsler fra flere attraktive kunder i Grenland med behov for å få dekket opp stillinger innen regnskap og økonomi. Det betyr at vi er på jakt etter kandidater som har god erfaring å vise til, særlig fra roller innen økonomistyring, controlling og regnskap.

Vil du komme på radaren vår når vi leter frem kandidater til stillingene vi jobber med? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg som ser etter ny jobb, ny rolle eller mer ansvar.

Dersom du kan tiltre en ny stilling raskt er vi spesielt interessert i å komme i kontakt med deg, men ta kontakt selv om du ikke faller inn i denne kategorien. Vi tenker langsiktige relasjoner!

 

Innenfor økonomiområdet har vi akkurat nå forespørsler etter:

 • Business Controller
 • Finance Controller
 • Autorisert regnskapsførere
 • Regnskapsansvarlige
 • Økonomisjef/CFO

Aktuelle bakgrunner:

 • Relevant erfaring fra tilsvarende rolle
 • Høyere økonomisk utdannelse
 • Solid økonomiforståelse
 • Interesse for IT systemer og gjerne gode ferdigheter i Excel/PowerBI løsninger
 • Behersker norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 •  

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Tommy Westby eller Camilla Aaltvedt for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.
Vi har for øyeblikket forespørsler fra flere attraktive kunder i Grenland med behov for å få dekket opp stillinger innen regnskap og økonomi.  

 

NøkkelordRegnskapscontroller, Financial Controller, Finance Controlling, Business Controller, Project Controller
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRegnskap / Controlling


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS
StedSkien
FristVi intervjuer fortløpende
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Camilla Aaltvedt
Rådgiver
+4799699341
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Regnskapsmedarbeider

Vi har for øyeblikket forespørsler fra flere attraktive kunder i Grenland og Sandefjord med behov for å få dekket opp stillinger innen regnskapsfeltet. Har du utdannelse innen regnskap og økonomi og ønske om å omsette teori til praksis, da har vi et ledig engasjement som fakturamedarbeider for sommeren, men også stillinger som [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Sandefjord

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Project Cost Controller

På vegne av vår oppdragsgiver i Stavanger har vi ledig stilling som Project Cost Controller/Senior Project Cost Controller. Stillingen er en del av Økonomiavdelingen og Prosjektkostnadskontrollteamet. Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater fra Junior til Senior nivå som har gode ​​kommunikasjon-, samarbeids- og analytiske evner. For å kunne [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Stavanger

Frist: Vi intervjuer fortløpende til denne stillingen