Uansett om du er introvert eller ekstrovert, er det viktigste for oss at du er dyktig i økonomifaget!

Vår oppdragsgiver er en større lokal bedrift som grunnet en omstillingsprosess har behov for en Business Controller til å vikariere på økonomiavdelingen en periode. Dette er en 100% stilling der snarlig oppstart er foretrukket, evt. at man kommer inn i starten av august. Oppdraget har en varighet som minimum strekker seg til årsskiftet, med mulighet for ytterligere forlengelse. Dette er en rolle hvor man raskt vil få mye ansvar og påvirkningsmulighet! Selskapet har flere kontorlokasjoner i Grenlandsområdet og man kan selv velge hvilken lokasjon man ønsker å jobbe ut fra. 

Arbeidsoppgaver

 • Rapporteringsoppgaver knyttet til konsernets fem selskap overfor konsern, styre og eiere
 • Konsolidering
 • Budsjettering
 • Likviditetsstyring
 • Løpende jobbe med lønnsomhet i selskapsstrukturen
 • Analysearbeid og utviklingsoppgaver etter behov og kompetanse

Kvalifikasjoner

 • Den vi ser etter har erfaring som controller fra et større selskap. Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå vil være en fordel og du bør ha stor interesse for tall og økonomi. Du er erfaren bruker av Excel og gjerne Visma Business samt rapporteringssystemer. Meget gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, skriftlig og muntlig, er påkrevd da all vesentlig interndokumentasjon og dialog foreligger på norsk. 

Personlige egenskaper

 • Som nevnt i innledningen har det ingen betydning for rollen om du er introvert eller ekstrovert. Men vi er opptatt av at du er faglig dyktig, grundig, strukturert, god på gjennomføring og selvgående. Om dette høres ut som deg, vil vi gjerne komme i kontakt!

Vi tilbyr

 • Markedsbaserte betingelser på basis av erfaring og kompetanse
 • Mulighet for delvis hjemmekontor
 • Et langvarig engasjement med mulighet for forlengelse
 • Du blir ansatt gjennom Bemanningsbyraaet som er godkjent Revidert Arbeidsgiver av NHO Service samt IA-bedrift

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Stig A. Gåre Andresen på tlf. 92 02 93 12 for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordØkonomileder, Siviløkonom, Business controlling, Controlling, Økonomimedarbeider
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeØkonomi / Finans
Alternativ
bransjekategori
Økonomi / Regnskap
Alternativ bransjeAnnet


Om arbeidsgiveren

Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

ArbeidsgiverBemanningsbyraaet for oppdragsgiver
StedSkien
FristSnarest, vi intervjuer fortløpende
Stig A. Gåre Andresen
Daglig leder / Partner i Bemanningsbyraaet
+4792029312
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Regnskapsmedarbeider

Vi har for øyeblikket forespørsler fra flere attraktive kunder i Grenland og Sandefjord med behov for å få dekket opp stillinger innen regnskapsfeltet. Har du utdannelse innen regnskap og økonomi og ønske om å omsette teori til praksis, da har vi et ledig engasjement som fakturamedarbeider for sommeren, men også stillinger som [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Skien

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapsfører

Siden oppstarten i 1989 har vi etablert oss som en solid aktør og rådgiver med fokus på små og mellomstore virksomheter i vårt distrikt. Vi tilbyr regnskaps- og konsulenttjenester samt bistand ved nyetableringer. Vår positive utvikling fortsetter, og vi trenger nå å styrke teamet med en ny kollega som vil få jobbe med egen [...]

Arbeidsgiver: Bjørn Håkonsen AS

Sted: Skien

Frist: 01.08.2022