Kan du belysning? Da kan du være vår nye belysningsrådgiver!

Betek er spesialist leverandør til elektrobransjen og heleid av EL-Proffen, landets største elektrikerkjede. For å kunne tilby optimale belysningsprodukter til EL-Proffens medlemsbedrifter strekker vi oss langt for å løse våre arbeidsoppgaver med høy faglig integritet og profesjonalitet. Med dette som fokus har vi opplevd sterk vekst og et økt behov for kompetanse innenfor belysning og lysrelaterte produkter. Vi søker nå en belysningsrådgiver til en nyopprettet stilling for å styrke teamet vårt ytterligere.

Kulturen vår er preget av nysgjerrighet rundt de nye styringssystemene og smartløsningene som er i stadig utvikling. Vi betjener et stort fagmiljø og ønsker til enhver tid å være i forkant av trender og ny teknologi.

For å trives i stillingen hos Betek er det viktig at du er nysgjerrig og søker kunnskap og informasjon innen belysning. Det er utstrakt dialog med prosjektledere, montører og saksbehandlere i EL- Proffen-kjeden, og dette krever at du er en løsningsorientert person med gode kommunikasjonsevner. Du er god på å planlegge, prioritere og gjennomføre oppgaver, og du jobber målrettet for vår kunder, samt trigges av gode resultater.

Arbeidsoppgaver:

 • Rådgivning overfor våre kunder
 • Lysberegning i DIALUX eller liknende av offentlige bygg, og industri og næringsbygg
 • Det er også rom for å være kreativ og planlegge belysing i et hus, leilighet eller hytte og lage visualisering og illustrasjoner
 • Produktutvikling, fra en idé til produktet lanseres på markedet
 • Bidra med smartløsninger som gjør det enklere å spare penger og skape en grønn og klimavennlig hverdag.
 • Kundepleie av våre lojale, trofaste og fornøyde kunder
 • Styre prosjekter effektivt, innovativt og strømlinjeformet

Hvem er du?
For å lykkes som belysningsrådgiver i Betek bør du ha relevant utdanning på bachelornivå, gjerne som elektroingeniør, med lys som spesialfelt. Annen bakgrunn, som teknisk fagskole, eller annen kompetanse som veier opp for dette kan også være aktuelt. En viktig del av stillingens gjøremål vil bestå av lysberegning, så erfaring og kunnskap om belysning vil derfor bli vektlagt. Erfaring fra bransjeledende verktøy som Dialux for planlegging og beregning er en fordel. Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig er en selvfølge. Du bør også kjenne til anerkjente nasjonale standarder for belysning og belysningsprodukter.

Av personlige egenskaper ser vi for oss deg som liker å omgås folk, du uttrykker deg klokt og jobber godt i prosjekter.  Du har en systematisk tilnærming og evner å utnytte din faglige ekspertise på en god måte. Du handler på eget initiativ og får ting til å skje, deler kunnskap med andre og støtter andre for å nå avdelingens mål.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktig lønn og betingelser
 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Faglig utvikling
 • Norges største elektrikerkjede som kunde
 • Nye kontor- og lagerlokaler i Lauvåsen
 • Full opplæring

Interessert? Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Bemanningsbyraaet Merete Svendsen, tlf. 95 18 63 31, eller Nina Albert Bjercke tlf. 93 04 34 45, dersom du vil vite mer om stillingen.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordBelysningsløsninger, Rådgiver, Elektriker, Lysberegning, Produktutvikling
BransjekategoriHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
BransjeElektriker
Alternativ
bransjekategori
Ingeniøryrker
Alternativ bransjeElektro


Om arbeidsgiveren

Betek er en spesialisert leverandør i elektrobransjen og er heleid av EL-PROFFEN, landets største elektrikerkjede. Vi holder til i nye flotte og funksjonelle lokaler i Lauvåsen, øst for Kristiansand. Selskapet leverer utstyr og utvikler produkter eksklusivt til EL-PROFFENs medlemmer. I tillegg til produkter som monteringsvennlige kontakter, brytere og koplingsbokser er belysningsprodukter og kunnskap om riktig bruk av belysning stadig mer etterspurt.

ArbeidsgiverBetek Norge AS
StedHamresanden
Frist20.06.2021
Nina Albert Bjercke
Rådgiver Bemanningsbyraaet
+4793043445
Merete Svendsen
Rådgiver / Partner
+4795186331
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Lastebilsjåfør

På vegne av vår kunde søker vi en yrkessjåfør med CE sertifikat for snarlig oppstart.   Arbeidsoppgaver Utkjøring av asfalt  Tilrettelegging for asfaltering Kvalifikasjoner Førerkort kl C og CE er et krav Du må ha erfaring med kjøring YSK gyldig min.1 år ved ansettelse God norsk fremstillingsevne Personlige [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Selgere

På vegne av flere av våre kunder søker vi nå flere salgskonsulenter, både på bedrift- og privatmarkedet. Vi ser etter deg med stort konkurranseinstinkt som kan vise til gode salgsresultater. Vi trenger folk på både heltid og deltid.    Arbeidsoppgaver: Salg mot nye kunder på telefon  Mersalg mot eksisterende [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Salgskonsulent

Winback-avdelingen jobber aktivt ut mot kunder som ønsker å si opp eller allerede er i en oppsigelsesprosess hos NextGenTel. Jobben er å beholde flest mulig kunder i NextGenTel, ved hjelp av ytterst god samtaleteknikk, migrere kundene over på høyhastighetsløsningene Fiber og Trådløst Bredbånd, samt en verktøykasse som sikrer [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Sandsli

Frist: Snarest