Er du fleksibel og interessert i å jobbe i barnehage? Da vil vi høre fra deg!

Vi opplever for tiden stor pågang fra barnehagene vi leverer til, og trenger derfor påfyll av flinke barnehageassistenter!

Er du en leken og ansvarsfull person som vil bidra til at barn utvikler seg gjennom et godt leke- og læringsmiljø? Vi trenger deg som har erfaring fra ulike barnehager, og skoler. Du kan gjerne være student. 

Bemanningsbyraaet søker tilkallingsvikarer til barnehager i Bergen og omegn. Vi søker deg som er fleksibel med tanke på arbeidsmengde og kan være tilgjengelig ved behov og stille på kort varsel. 

Det er viktig at du trives rundt barn og fremstår som en trygg voksenperson for barna. Du må forstå barna, vise omsorg og selvsagt være engasjert i lek – både innendørs og utendørs.

Arbeidsdagen som barnehageassistent kan være hektisk, men den er også sosial og gøy. I tillegg får du møte mange nye spennende mennesker, både små og store, som er ivrige etter å bli kjent med deg.
Du blir en del av et faglig sterkt miljø med stor takhøyde, sammen med en herlig gjeng dyktige pedagoger og assistenter. Lønn i henhold til tariff.

Interessert? For ytterligere informasjon ta kontakt med Tilde Rusten. For å søke stillingen registrer deg på www.bemanningsbyraaet.no
Pga GDPR kan vi ikke motta søknader på mail.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordBarnehageassistent, Barnehagelærer, Barne - og ungdomsarbeider, Barn og utvikling
BransjekategoriUtdanning / Undervisning / Forskning
BransjeBarnehage


ArbeidsgiverQualified Solutions Bergen AS
StedBergen
FristVi intervjuer fortløpende
Tilde Rusten
Rådgiver
+4745611860
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Kunderådgivere

For flere av våre kunder søker vi jevnlig etter flere kunderådgivere, både på bedrift- og privatmarkedet. Vi ønsker derfor å prate med deg som trives med å levere god kundeservice og oppnå gode resultater. Du har god erfaring med salg og service, og trives med å finne gode løsninger for kunden. Vi trenger folk på [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Industrimekaniker

For en av våre kunder på Notodden søker vi nå etter en allsidig mekaniker med sterk yrkesstolthet og brennende engasjement for faget. Du vil få ansvar for å gjennomføre planlagte vedlikeholdsoppgaver for å sikre oppetid og tilgjengelighet på utstyr og produksjonslinjer. En annen viktig del av jobben er å indentifisere [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS

Sted: Notodden

Frist: Snarest - Vi intervjuer fortløpende

Lagermedarbeider

Vi merker stor pågang fra flere av våre kunder, og ønsker derfor å komme i kontakt med deg som er på utkikk etter en fysisk arbeidsdag. Vi trenger deg som kan jobbe deltid, heltid eller som ringevikar.   Vi er på utkikk etter flere: Terminalarbeidere Lagermedarbeidere Hjelpearbeidere i byggebransjen Produksjonsmedarbeidere Kvalifikasjoner og personlige [...]

Arbeidsgiver: Qualified Solutions Bergen AS

Sted: Bergen

Frist: Snarest