Er du ambisiøs, resultatorientert og har ledererfaring? Hos oss blir du en viktig brikke i løsningen for fremtidens ressursutfordringer!

Norsk Gjenvinning Renovasjon AS er inne i en spennende og revitaliserende fase og søker nå etter avdelingsleder til avdelingen i Grenland. I denne stillingen ligger det totale ansvaret for gjennomføringen av Grenlandskontrakten med bl.a. ansvar for resultat, HMSK, personal og kontinuerlig optimalisering av driften. I Grenlandskontrakten har vi 27 egne medarbeidere, i tillegg har vi avtaler med innleide entreprenører for å løse dette samfunnsoppdraget. Kontrakten fornyes i september 2022, hvor vi blant annet skal bruke RFID-teknologi for vekt- og tømmeregistrering. Kontrakten har nedslagsfelt i Porsgrunn, Bamble, Skien og Siljan. Vi søker en ambisiøs og "sulten" person som ikke lar seg skremme av ansvaret som ligger i en lederrolle. Du vil være en viktig rollefigur for dine kolleger og du skal etterleve våre verdier Kremmerskap, Proaktivitet, Ansvarlighet og Lagånd. Som avdelingsleder hos oss blir du del av en kompetent og dynamisk ledergruppe. Stillingen rapporterer til Driftssjef Norge.

Arbeidsoppgaver

 • Kontinuerlig fokus på HMSK og forbedringer, og sikre gjennomføring i alle ledd
 • Være en operativ og motiverende leder med fokus på dine kolleger og deres arbeidshverdag
 • Sikre optimal drift og sørge for effektivisering og forbedringer herunder bl.a. kjøreruter og ressursplanlegging
 • Budsjettering, økonomistyring og rapportering 
 • Følge opp kunder og innleide entreprenører

Kvalifikasjoner

 • Du har formell bakgrunn fra ingeniør/tekniske fag eller økonomi
 • Du har gjerne erfaring fra entreprenørbransjen, industri eller logistikk
 • Du har erfaring fra ledernivå, personalledelse og kan vise til gode dokumenterbare resultater
 • Du har bred erfaring med HMSK arbeid
 • Du har stor gjennomføringskraft og en tydelig kommunikasjonsform
 • Du er trygg på bruk av IT som verktøy
 • Du har gode norsk- og engelskkunnskaper
 • Du har sertifikat klasse B og disponerer egen bil

Personlige egenskaper

 • Du evner å jobbe selvstendig, strukturert og systematisk 
 • Du er fremme i skoa og en pådriver for å ta tak i og fullføre forbedringsarbeid
 • Du har gode lederegenskaper og ser verdien av å bygge opp et godt arbeidsmiljø og en god kultur
 • Du liker å jobbe med mennesker, og brenner for andres og egen utvikling

Vi kan tilby

 • En spennende jobb i et selskap som tar store grep for å bli et ledende renovasjonsselskap i Norden
 • En stilling med stor frihet og muligheter for å påvirke egen arbeidshverdag
 • En posisjon i et selskap hvor du kan vokse og utvikle deg videre i organisasjonen
 • Konkurransedyktige betingelser, bilgodtgjørelse, forsikringer og pensjonsordning

Utvelgelsesprosessen skjer fortløpende, og annonsen vil bli stengt når vi har satt i gang med screening eller intervjuer av kandidater.

Interessert? Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Mats Iversen (tlf. 950 69 000) eller Tommy Westby (tlf. 922 55 180) for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til ditt personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordØkonomi og budsjett, HMSK, Driftsledelse, Resultatansvar, Personalledelse
BransjekategoriRenhold / Renovasjon
BransjeRenovasjon
Alternativ
bransjekategori
Transport / Logistikk / Lager
Alternativ bransjeTransporttilknyttede tjenester


Om arbeidsgiveren

Norsk Gjenvinning Renovasjon er totalleverandør av renovasjonstjenester i det kommunale markedet. Vi har kontrakter fordelt over hele landet og fremstår som en ledende aktør på dette området. Vi er kommunens forlengende arm og gjennomfører oppdrag basert på de forutsetninger og krav som er definert i den enkelte kontrakt. Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i det norske gjenvinningsmarkedet, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, rivning, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med ca. 40 anlegg og ca. 1.200 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer ca. 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 4 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer». Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.

ArbeidsgiverNorsk Gjenvinning Renovasjon AS avd Porsgrunn
StedPorsgrunn
Frist24.01.2022
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Mats Iversen
Rådgiver
+4795069000
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Driftsoperatør miljøstasjoner

På vegne av vår kunde er vi på jakt etter en pålitelig, positiv og ansvarsfull person som trives med kundekontakt.  Personen vi er på jakt etter skal bistå med betjening av miljøstasjonen Arbeidsoppgaver: Bistå i daglig drift av avfallsanlegget  Veilede kunder og drive mottakskontroll Sortere avfall på sorteringsanlegget Holde [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Lillesand

Frist: Snarest - vi intervjuer fortløpende