Trivelig jobb hos en solid arbeidsgiver - Er du vår nye kollega?

Vi søker nå en Regnskapsfører til en 100% fast stilling ved vårt kontor i Porsgrunn

PBBL vokser og bygger stadig nye boliger. Dette medfører at det er nå behov for å styrke økonomiavdelingen med ytterligere en kollega. Vår nye kollega vil få ansvar for egen regnskapsportefølje som består av borettslag og sameier. Vedkommende vil være kontaktpunkt for styreledere i det enkelte borettslag og sameie.

Arbeidsoppgaver:

 • Løpende regnskapsføring A – Å for egen boligselskapsportefølje med hovedtyngde på borettslag og sameie
 • Budsjettering
 • Rapportering
 • Årsoppgjør for borettslag, sameier og stiftelser
 • Generalforsamlinger og årsmøter

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Autorisasjon som regnskapsfører, eller så har du lagt en plan for å bli autorisert
 • Høyere utdannelse innen regnskap eller revisjon
 • Relevant arbeidserfaring, regnskapsføring A – Å
 • Fordel med kjennskap til lønnskjøring
 • Kompetanse og erfaring med årsoppgjør
 • Gode muntlige og skriftlige formuleringsevner

Personlige egenskaper:

 • Du må evne å arbeide selvstendig, strukturert og effektiv
 • Du må være beslutningsdyktig og fleksibel
 • Du må være nøyaktig i det du foretar deg og ha høy arbeidsmoral
 • Du er tillitsvekkende og har en hyggelig fremferd

Vi tilbyr:

 • Selvstendige oppgaver hos en trygg arbeidsgiver
 • Et godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser 

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Laila M. Håkonsen på tlf. 95 77 00 74 for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no.
 

Nøkkelordautorisert regnskapsfører, Regnskapsfører, Økonomi og regnskap, Økonomi og bokføring
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRegnskap / Controlling
Alternativ
bransjekategori
Eiendom
Alternativ bransjeRegnskap


Om arbeidsgiveren

Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag er en medlemseid organisasjon med over 18 300 personer tilknyttet oss gjennom sitt medlemskap. Vi er en av Telemarks største innen forretningsførsel for boligselskap. I dag forretningsfører vi mer enn 350 boligselskaper fordelt på 7000 boliger i 9 kommuner. Hovedtyngden av vår forvaltningsmasse ligger i Porsgrunn kommune, Bamble kommune og Skien kommune. Over tid har vi opparbeidet oss et solid rykte og bred kundeportefølje, og samarbeider med alt fra små utbyggere til landsdekkende konsern. Vi er i dag 29 ansatte og er organisert i fire avdelinger - medlemsservice, økonomi, teknisk og stab.

ArbeidsgiverPorsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag
StedPorsgrunn
Frist22.01.2021
Tommy Westby
Rådgiver
+4792255180
Laila M. Håkonsen
Rådgiver / Partner
+4795770074
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Sykepleier

Vi har økende oppdragsmengde og nå er vi på jakt etter sykepleiere som ønsker jobbe ekstra vakter hos flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken Noe for deg? Arbeidstid : Dag, kveld, helger Arbeidsoppgave Legge til rette for gjennomføre tiltak Arbeide i team med lege, sykepleiere, pasient og pårørende Sykepleierfaglige oppgaver, observere [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Servicemedarbeider/Truckfører

Bemanningsbyraaet jobber med flere kunder i forskjellige segment som jevnlig etterspør deg med erfaring og kompetanse inne truck kjøring og lagerarbeid. Vi merker pågang på oppdrag innen lager/logistikk og søker i den forbindelse flere lagermedarbeidere med truckførerbevis til oppdrag i både Viken og Oslo. Arbeidsoppgaver: Klargjøring av [...]

Arbeidsgiver: For kunde

Sted: Drammen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Helsefagarbeider med autorisasjon

På vegne av flere av våre kunder sentralt i Oslo og Viken søker vi autoriserte helsefagarbeidere for snarlig oppstart. Fra 10 til 100% stilling er de prosjektene vi jobber med nå. Høres det interessant ut? Vi tilbyr Spennende varierte arbeidsoppgaver hos flere av våre kunder Dyktige kolleger og høyt faglig nivå Lønn etter gjeldende [...]

Arbeidsgiver: For kunder

Sted: Oslo

Frist: Snarest