Har du lyst til å jobbe for Norges ledende data senter?

Selskapet er i vekst, og vi ønsker å styrke vårt support team innen Datacenter med 2 nyoppretta stillinger lokalisert i Oslo (Vollebekk) og en  Kristiansand (Vennesla). Stillingen skal bidra til en god kundeopplevelse og intern struktur i kommunikasjonen og oppfølgingen mellom Bulk og våre kunder samt internt i organisasjonen.  
Bulk er et selskap i drivende utvikling og med store ambisjoner og vi gir våre medarbeidere muligheter for god personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr allsidige og interessante oppgaver, gode betingelser, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Vi har vi flotte kontorlokaler, sosiale treff, og ønsker å skape et godt arbeidsmiljø for trivsel. Våre verdier Respect, Passion og Creative Power er fundamentet for hvordan vi jobber, og søker deg som identifiserer seg med våre felles verdier.
Hos oss får du brukt din kunnskap til å bidra til et grønnere samfunn og effektiv logistikk. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer miljø-, menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg, som er engasjert og løsning orientert.

Arbeidsoppgaver

 • Ordrehåndtering fra eksisterende kunder
 • Bistå Management ledelsen med intern rapportering
 • Bistå i å skrive prosedyrer og instrukser
 • Logge og dokumentere arbeid .i våre datasystemer
 • Kommunikasjon med våre kunder og våre interne leverandører
 • Strømavregning og rapportering
 • Fakturering

 
Kvalifikasjoner

 • Bachelor eller annen relevant erfaring
 • Gode IT kunnskaper
 • God teknisk forståelse
 • Gode språk kunnskaper muntlig og skriftlig i Norsk og Engelsk 

 Egenskaper

 • Service minded
 • Liker selvstendig arbeid
 • Team player
 • Strukturert og nøyaktig
 • Praktisk og løsningsorientert
 • Proaktiv og fleksibel

Sted

 • 1 Admin Sales Support til Kristiansand (Vennesla)
 • 1 Admin Sales Support til Oslo (Vollebekk)

Om selskapet:
BULK er en ledende leverandør av bærekraftig digital infrastruktur i Norden, er høyt spesialisert innen bygging av datasentre og industriell eiendom. Selskapet har et langvarig rykte for utvikling av store prosjekter. Til dags dato har selskapet utviklet mer enn 450 000 kvadratmeter med logistikklager og krysset terminaler.

Selskapet har bygget verdens største datasenterkampus på fornybar energi i Sør-Norge kjent som N01-campus. Bulk har også utviklet et stort mørkt fibernett i inn- og utland sammen med å opprette Oslo Internet Exchange (0S-IX), en viktig gateway i Oslo-metroen.

Bulk bygger nå en ny transatlantisk undersjøisk fiberkabel med navnet "HAVFRUE" mellom USA og Norge med filialer til Irland og Danmark. Havfrue er et fellesbygg i samarbeid med Facebook, Google og AquaComms. Havfrue-kabelen er en del av Bulk-strategien om å bli et ledende selskap som leverer bærekraftig digital infrastruktur til et globalt marked.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 

NøkkelordKoordinator, Administrasjonskonsulent, Administrasjon, Leveransekoordinator, Administrativ support, Salgskoordinator, Support
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeSupport
Alternativ
bransjekategori
IT / Telekommunikasjon / Internett
Alternativ bransjeSalg og markedsføring


Om arbeidsgiveren

ArbeidsgiverBulk Datacenters AS
StedOslo
FristVi intervjuer fortløpende
Ingrid Braathen
Rådgiver
+4792842662
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Bilmekaniker

På vegne av vår kunde i Bærumsområdet, søker vi etter en faglig dyktig og serviceminded bilmekaniker som setter kunden i sentrum og har lett for å skape gode relasjoner. Du må være nøyaktig og pliktoppfyllende i ditt arbeid. Vi ønsker deg som er opptatt av å ha det gøy på jobb, er samarbeidsvillig og som liker [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet AS

Sted: Bærum

Frist: Fortløpende

Stillasmontører

På vegne av spennende kunder i Bergen søker vi nå etter stillasmontører med høy stå-på-vilje og arbeidskapasitet.  Arbeidsoppgaver:  – Montere ulike typer stillaser, atkomster, arbeidsplattformer, inndekking og andre midlertidige konstruksjoner – Rigge og stroppe i forbindelse med montering og demontering av stillas – HMS [...]

Arbeidsgiver: Bemanningsbyraaet

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Lager Operatør

På vegne av vår kunde, ser vi etter en Lager Operatør som har stor gjennomføringsevne og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Hos vår kunde vil du bli en del av et spennende og globalt selskap. De utvikler spennende og innovative løsninger for å forbedre den medisinske teknologien og ikke minst helsetilbudet verden [...]

Arbeidsgiver: På vegne av vår kunde

Sted: Oslo

Frist: Fortløpende