Vil du ha det gøy på jobb samtidig som du jobber med markedets beste IT-produkter? Da vil vi høre fra deg!

I avdelingen Eplehuset Bedrift og Utdanning (EBU) er vi genuint opptatte av å hjelpe våre kunder med å lykkes med Apple og den digitale transformasjonen, både i dag og frem i tid. Vi ønsker å begeistre flere bedrifter med våre produkter og tjenester, og trenger derfor flere kolleger med på laget. For å kunne fylle denne rollen er det nødvendig at du motiveres og drives av salgsarbeidet med høyt tempo. Din begeistring er knyttet til både kundens, kollegaers og dine egne gode prestasjoner og suksess.
Stillingen er lokalisert i Stavanger, men du blir en del av et nasjonalt team som består av erfarne Key Account Managere og Account Managere, pedagoger og tekniske konsulenter som er eksperter på Apple-produkter og løsningssalg mot bedrifter og skoler. Som Account Manager skal du bidra til å styrke selskapets posisjon i Stavanger-regionen, gjøre oss til en konkurransedyktig leverandør og arbeide strategisk med å hente inn nye kunder til Eplehuset.  

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver som vi ønsker at vår nye AM skal finne sin motivasjon i:

 • Ansvarlig for å innhente nye spennende kunder til Eplehuset
 • Strategisk utvikling av eksisterende kunder
 • Fokus på omsetnings- og resultatansvar på både lang og kort sikt
 • Aktivt bidra til økt andel totalkunder i Eplehuset (kunder som i tillegg til Apple-produkter kjøper programvare, support og andre tjenester av oss)
 • Ivareta Eplehusets kjerneverdier i alle ledd

Vi ønsker at vår nye kollega:
 

 • Har solid erfaring fra utgående salg med dokumenterte gode resultater. 
 • Er utadvendt, liker å møte mennesker og er en sterk og samarbeidsvillig kommunikator og relasjonsbygger, både med kunder og kollegaer
 • Er leken og kreativ, har pågangsmot og et høyt energinivå.  
 • Finner motivasjon og begeistring i kunderelasjonen, og i jakten på nye og spennende kunder
 • Er løsningsorientert, strukturert og resultatorientert
 • Proaktiv, tar initiativ og ser muligheter

Hvorfor Eplehuset?

Til den rette kandidaten kan vi tilby et ungt og aktivt arbeidsmiljø med muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss verdsetter vi hverandres ulikheter og styrker, og arbeider målrettet for å oppnå høy tilfredshet, både hos kunder og kollegaer. Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale, er viktig. Vi er opptatte av transparens og involvering, og våre ansatte har stor påvirkningskraft. Vi lytter til de gode ideene, og belønner engasjement og aktiv deltakelse. Vi har jevnlige faglige og sosiale tilstelninger i avdelingen, og Eplehuset har også en egen musikkfestival for sine ansatte. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av. Ellers kan vi tilby sentral beliggenhet i vår butikk i Stavanger sentrum, og en fleksibel og givende arbeidstilværelse. Dette er en ny stilling, og du vil i stor grad skape din egen arbeidshverdag og du vil være en viktig brikke i en ny og spennende satsning.

Eplehuset er Apples foretrukne partner i Norge, og er et selskap i stadig vekst. Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket, og vårt konsept handler om å skape opplevelser med vårt verdigrunnlag. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker kundemøtene, og tror på langsiktige, åpne og lojale kundeforhold. Hos oss er kunden øverst i pyramiden, og hver dag jobber vi for å inspirere og begeistre både kunder og kollegaer. Samtidig har vi et sterkt fokus på kunnskapsdeling og miljøbevarende tiltak i vårt arbeid.

Om du ønsker å søke på denne stillingen, forventer vi å motta en god og utfyllende søknad hvor du beskriver hvordan nettopp din kompetanse møter våre forventninger. I tillegg må din CV være beskrivende, og vise erfaring fra arbeid med salg og relasjonsbygging.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no

NøkkelordAccount Manager, Salg & Kundebehandling, Produktsalg, Kunderådgiver, B2B
BransjekategoriSalg / Markedsføring
BransjeProduktsalg
Alternativ
bransjekategori
Varehandel
Alternativ bransjeDetaljhandel / Butikksalg


ArbeidsgiverEplehuset Norge AS
StedStavanger
Frist30.09.2022
Anders Lager
Salgssjef
+4747131246
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Account manager

I avdelingen Eplehuset Bedrift og Utdanning (EBU) er vi genuint opptatt av å hjelpe våre kunder med å lykkes med Apple og den digitale transformasjonen, både i dag og frem i tid. Vi ønsker å begeistre flere bedrifter med våre produkter og tjenester, og trenger derfor flere kolleger med på laget. For å kunne fylle denne [...]

Arbeidsgiver: Eplehuset Norge AS

Sted: Tromsø

Frist: 30.09.2022

Account manager

I avdelingen Eplehuset Bedrift og Utdanning (EBU) er vi genuint opptatt av å hjelpe våre kunder med å lykkes med Apple og den digitale transformasjonen, både i dag og frem i tid. Vi ønsker å begeistre flere bedrifter med våre produkter og tjenester, og trenger derfor flere kolleger med på laget. For å kunne fylle denne rollen er det [...]

Arbeidsgiver: Eplehuset Norge AS

Sted: Skien

Frist: 30.09.2022