Rekruttering

Alle kan finne flinke folk. Vi er et rekrutteringsselskap som finner de som passer.

For å finne den riktige kandidaten, er det viktig å forstå kravene til evner, egenskaper, motivasjon og fagkompetanse. Gjennom mange års erfaring har vi utviklet en metodikk som sikrer kvalitet i rekrutteringsprosessen fra start til slutt.

Bemanningsbyraaet tilbyr en fleksibel, forutsigbar og effektiv rekrutteringsprosess, slik at du får den beste medarbeideren innen IT, økonomi og regnskap, salg og marked, kontor og administrasjon eller lager og logistikk. Prosessen består av kartlegging, hvor vi gjennomfører en god jobbanalyse og jobbeskrivelse, kandidatsøk, søkerbehandling, presentasjon og oppfølging.

Hva om søkerne ikke er gode nok?

I noen tilfeller opplever våre kunder at «den rette» kandidaten ikke har søkt. Da tilbyr vi
å starte en search-prosess. Da jobber vi aktivt ut mot ulike miljøer for å finne relevante og kvalifiserte kandidater. Denne prosessen er ofte mer tidkrevende enn en annonsert prosess, men resulterer ofte i et annet og mer interessant kandidatutvalg.

Kontakt oss!

Les også: Rekrutteringsselskapet brukte fire tester for å finne koordinator, Slik finner rekrutteringsselskapet ekstremt gode butikksjefer og 8 tabber som leder til feilansettelser

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring