Kontorer
  • Kristiansand

    Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer. I Kristiansand er vi størst og har mest erfaring. I tillegg er vi en entusiastisk støttespiller for næringslivet i hele Vest-Agder.

35.000 mulige kandidater til ditt oppdrag!

God rekruttering handler om å finne de rette kandidatene til hvert unike oppdrag og alltid med fokus på best mulig resultat. Bemanningsbyraaet har over 10 års erfaring og våre kunder er fornøyde, derfor får vi stadig flere oppdrag. I Kristiansand er vi markedsleder og samarbeider tett med kontorene i Mandal og Arendal.

Det som gjør oss unike er at vi selv har de beste medarbeiderne på rett sted, dette er et fokus som vi også har for våre oppdragsgivere. Det gjør vi gjennom å ha:

– Solid forståelse av reelle mål og behov

– Lokal kunnskap og kjennskap

– Høyt fokus på kvalitet og kompetanse

– Godt systematisert dokumentasjon

Vi bruker mye ressurser på å kartlegge, intervjue og kvalitetssikre kandidater. For deg som kunde betyr det kort leveringstid og høy kvalitet.

 

«Vi i SG Finans AS bruker Bemanningsbyraaet som fast rekrutteringspartner på flere av våre kontorer. Lokalisering, kompetanse, profesjonalitet og ikke minst evnene til å kjøre effektive prosesser har vært nøkkelfaktorene til at Bemanningsbyraaet har blitt vår faste partner. Så langt har det vært 100% treff på alle personene vi har rekruttert inn, og ikke minst har det blitt levert et meget bra utvalg av kvalifiserte og riktige profiler i de siste rundene før endelig valg tas. For oss har Bemanningsbyraaet vært en viktig samarbeidspartner siste årene som har levert dyktige medarbeidere og vært en bidragsyter til at vi fortsatt er markedsleder innen bransjen.»

Økonomistillinger

Administrative stillinger

Media-/digitale stillinger

Sluttvurdering

Feilansettelser er kostbart for bedriften. Flere kunder gjennomfører rekrutteringsprosessen selv og trenger bistand for å unngå feilansettelser. De benytter Bemanningsbyraaet for å ta ned denne risikoen.

Våre sertifiserte rådgivere bistår våre kunder med å dokumentere vurderingene av evner, egenskaper, motivasjon, og fagkompetanse for kandidatene som blir vurdert for stillingen.

Vi bistår deg gjerne i deler av prosessen – det kan lønne seg.

Lederstillinger

Salg / Marked

Økonomi

Kontor / Adm.

IT/Tekniske stillinger

Lager / Logistikk

Ansatte

Rolf Michaelsen

Rolf Michaelsen

Daglig leder / Partner
Merete Svendsen

Merete Svendsen

Rådgiver
Torill Toften Keim

Torill Toften Keim

Branch Manager
Lene Solås

Lene Solås

Rådgiver
Nina Albert Bjercke

Nina Albert Bjercke

Rådgiver
Helene Eikaas

Helene Eikaas

Rådgiver
Carine Bruun Ruthjersen

Carine Bruun Ruthjersen

Personalkonsulent
Elisabeth Hammersmark

Elisabeth Hammersmark

Rådgiver
Eva Marum

Eva Marum

Financial Controller
Birgitte Torkildsen

Birgitte Torkildsen

Regnskapsmedarbeider
Heidi Nystøl

Heidi Nystøl

Regnskapsmedarbeider

Kristiansand

Tangen 76, Tangen Babord, 2. etg.
4608 Kristiansand
Sentralbord: 482 73000
Send epost