Kontorer
  • Bergen

    Alle kan finne flinke folk. Vi finner de som passer. I Bergen er vi ikke størst, men er blant dem med mest erfaring. I tillegg er vi en entusiastisk støttespiller for næringslivet i hele Hordaland.

Stor kandidatbase og gode relasjoner er vår styrke

God rekruttering handler om å finne de rette kandidatene til hver unike oppgave og alltid med fokus på best mulig resultat. Bemanningsbyraaet har over 10 års erfaring og våre kunder er fornøyde, derfor får vi stadig flere oppdrag. I Bergen har vi solid erfaring og et omfattende kontaktnett.

Det som gjør oss unike er at vi selv har de beste medarbeiderne på rett sted, dette er et fokus som vi også har for våre oppdragsgivere. Det gjør vi gjennom å ha:

– Solid forståelse av reelle mål og behov

– God kunnskap og kjennskap til næringslivet i Hordaland

– Høyt fokus på kvalitet og kompetanse

– Godt systematisert dokumentasjo

Vi bruker mye ressurser på å kartlegge, intervjue og kvalitetssikre kandidater. For deg som kunde betyr det kort leveringstid og høy kvalitet.

 

«Sbanken har avtale med Bemanningsbyraaet. Mona, som er daglig leder, har samarbeidet med oss i over 16 år. Bemanningsbyraaet kjenner vårt behov og vet hvilke kollegaer vi leter etter.  De leverer kvalifiserte kandidater, er dyktige og seriøse. Oppfølgingen er meget god, og de jobber effektivt. Vi føler oss prioritert som kunde.»

Bente Rebnor
HR-leder, Sbanken

«NextGenTel har valgt å benytte Bemanningsbyraaet som en av to leverandører av bemanningstjenester til salgsavdelingen og kundeservice. Årsaken er byråets seriøsitet og engasjement. Som kunde blir vi fulgt opp, og det samme blir medarbeiderne de har i arbeid hos oss. Når de også er innovative og løsningsorienterte i forhold til våre behov som kunde, er valget enkelt.»

Cathrine Tøsse
Avdelingsleder kundeservice privat, NextGenTel

Økonomistillinger

Administrative stillinger

Media-/digitale stillinger

Sluttvurdering

Feilansettelser er kostbart for bedriften. Flere kunder gjennomfører rekrutteringsprosessen selv og trenger bistand for å unngå feilansettelser. De benytter Bemanningsbyraaet for å ta ned denne risikoen.

Våre sertifiserte rådgivere bistår våre kunder med å dokumentere vurderingene av evner, egenskaper, motivasjon, og fagkompetanse for kandidatene som blir vurdert for stillingen.

Vi bistår deg gjerne i deler av prosessen – det kan lønne seg.

Lederstillinger

Salg / Marked

Økonomi

Kontor / Adm.

IT/Tekniske stillinger

Lager / Logistikk

Ansatte

Mona Lavik Sletten

Mona Lavik Sletten

Daglig leder / Partner
Eva Marie Strand

Eva Marie Strand

Rådgiver / Partner
Lene Sneen-Aarlie

Lene Sneen-Aarlie

Rådgiver
Sondre Flaten Skoglund

Sondre Flaten Skoglund

Rådgiver
Imran Ljama

Imran Ljama

Rådgiver
Jeanette Meyer

Jeanette Meyer

Rådgiver
Kine Davidsen

Kine Davidsen

Rådgiver
Nina Vikne

Nina Vikne

Rådgiver
Eva Marum

Eva Marum

Financial Controller

Bergen

Lars Hilles gate 30
5008 Bergen
Sentralbord: 480 75 500
Send epost