Mandal

Bemanningsbyraaet er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsbyråer. Vi er markedsleder på Sørlandet og har de mest erfarne rådgiverne i markedet innen IT, økonomi og regnskap, salg og marked, kontor og administrasjon og lager og logistikk. I tillegg er vi en entusiastisk støttespiller for næringslivet i hele Vest-Agder.
God rekruttering handler om å finne de rette kandidatene til hvert unike oppdrag og alltid med fokus på best mulig resultat. Bemanningsbyraaet har over 12 års erfaring og våre kunder er fornøyde, derfor får vi stadig flere oppdrag.
Våre sertifiserte rådgivere bistår deg med grundig vurdering av evner, egenskaper, motivasjon, og fagkompetanse for kandidatene som er aktuelle for den enkelte stilling. Slik minskes risikoen for en feilansettelse.
Vi bruker mye ressurser på å kartlegge, intervjue og kvalitetssikre kandidater. For deg som kunde betyr det kort leveringstid og høy kvalitet.

Vi er også stolte av å være sertifisert Miljøfyrtårn. Dette innebærer at vår virksomhet kan dokumentere at strenge kriterier innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du vil se vårt miljøregnskap.

Kontaktinformasjon

Saltverket 4a
4515 Mandal
975 35 754

Ansatte

Rolf Michaelsen

Rolf Michaelsen

Daglig leder / Partner
975 35 754
Helene Eikaas

Helene Eikaas

Office Manager
918 38 954

Ledige stillinger