Publisert: 31. januar 2023, Sist oppdatert: 21. februar 2023
< Tilbake til Bli jobbsøker

Når du er registrert i CV-basen kan det dukke opp spennende jobb-muligheter!

Det å bytte jobb kan være både tidkrevende og anstrengende. Kanskje du heller ikke nødvendigvis er på jobbjakt, men hvis den rette muligheten dukket opp ville du byttet. Heldigvis er det noen som har spesialisert seg på å koble sammen arbeidsplasser med arbeidstakere.

Bemanningsbyraaet Vestfold Telemark AS har lang erfaring med å se hvem som passer i hvilken jobb. Start allerede nå å bli tilgjengelig for nye muligheter, ved å registrere CVen din!

Arbeidsmarkedet kan av og til fremstå som en ugjennomtrengelig jungel. I møte med en stillingsbeskrivelse er det lett å føle seg utilstrekkelig eller usikker. Rekken av krav og ønskede kvalifikasjoner kan virke både lang og uoppnåelig. Vi hjelper deg å sortere ut hva som er viktig, og å se hvordan dine kvalifikasjoner kan passe en ny arbeidsgiver.

Vi ser deg fra nye vinkler

Vår spesialkompetanse er å finne den beste matchen mellom arbeidstaker og arbeidsgiver, uansett om det er en fast stilling hos arbeidsgiver eller et vikariat med ansettelse i Bemanningsbyraaet. Vi hjelper deg med å se ting fra nye vinkler, og avdekker hvordan dine erfaringer og din personlighet kan komme til nytte på en ny arbeidsplass.

 

«Noen synes kanskje det kan virke litt skummelt med testene, men det er de ikke! Tvert imot gir dette begge parter et flott utgangspunkt for en hyggelig samtale, der vi blir bedre kjent med deg og du kanskje blir enda litt bedre kjent med deg selv.»

Tommy Westby

Rådgiver i Bemanningsbyraaet

Vi følger deg i prosessen mot en ny jobb

Når du er registrert i vår kandidatbase har du noen som jobber for deg, slik at du finner en jobb du trives i. Uavhengig om det er en fast stilling du er på jakt etter, eller et oppdrag av lengre eller kortere varighet.

Vi foretar grundige vurderinger av våre kandidater, som hjelper oss til å finne riktig jobb for akkurat deg. Som rådgivere utfordrer vi de etablerte sannhetene og stiller spørsmål, til både kandidater og kunder. Det er vår jobb å finne ut hvor din kompetanse, dine evner og ferdigheter kan komme til best mulig nytte. Kanskje du er den perfekte kandidaten til en stilling du ikke vanligvis ville søkt på..?

«Bemanningsbyraaet gjennomførte en trygg prosess med god oppfølging. Hvis du er på jobbjakt bør du registrere CVen din hos dem, de er også gode sparringspartnere.»

Benedicte Rosenberg Brustad

Tidligere kandidat

Slik gjør vi det, sammen

Ved hjelp av samtaler, analyser og tester hjelper vi deg med å finne fram til stillinger som passer akkurat deg. Vår lange erfaring i Grenland, og unike kjennskap til det totale bildet, gir oss et godt utgangspunkt til å hjelpe deg videre i din prosess. Noen ganger kan erfaring veie tyngre enn formell kompetanse.

Når du søker på en utlyst stilling via oss, blir din CV og informasjon registrert i vår kandidatbase. Hvis du blir kallet inn til intervju, vil du i forkant av dette få tilsendt et par tester. Disse er for å kartlegge blant annet adferd og motivasjon, og vil være en stor del av utgangspunktet for samtalene videre. I samtalen i etterkant gis det mulighet til å diskutere svarene fra testene, det er ingen feil svar, og å kartlegge dine egenskaper opp mot en arbeidsgiver. Dette hjelper oss til å danne et godt bilde av deg og hvorvidt denne jobben er den riktige for deg.

Hos Bemanningsbyraaet i Skien kan du få hjelp til å finne den perfekte jobben for deg.

Ta steget mot en endring i dag!

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring