Kontorer

Vi ser frem til et spennende 2018

2017 er snart er historie, og julen er rett rundt hjørnet. For noen har roen begynt å senke seg, mens for andre er det en hektisk innspurt før helligdagsfreden forhåpentligvis senker seg etterhvert. I Bemanningsbyraaet er det flat pedal helt til fløytesignalet går på fredag ettermiddag. Og flat pedal har det faktisk vært gjennom hele året!

Vi har i 2017 hatt en spennende utvikling på mange fronter, og omsetningsmessig kan vi vise til en vekst på over 20% i forhold til fjoråret. Dette er takket være alle våre dyktige ansatte som gjør en super jobb hver dag, og selvfølgelig også takket være alle våre gode kunder som opplever verdien av å samarbeide med oss. Vi har gjennom året sørget for at de fleste av våre rådgivere er blitt DNV GL-sertifiserte rekrutteringsrådgivere, noe som bringer enda større kompetanse og kvalitet inn i våre rekrutteringsprosesser, og dermed økt trygghet og merverdi for både kunder og kandidater.

Som dere sikkert har fått med dere, har vi nå på tampen av året også posisjonert oss for videre vekst ved å utvide tjenestespekteret vårt. Vi har lansert Qualified Professionals som et supplement til Bemanningsbyraaet, og økt vår kompetanse internt ved å ansette rådgivere med spesialistkompetanse og erfaring fra de segmentene vi ønsker å posisjonere oss innen. Ved å tilby riktig kompetanse til rett tid innen alle våre satsingsområder, bidrar til at våre kunder når sine strategiske forretningsmål, samt at våre ansatte har tilgang til økt bredde av spennende oppdrag og stillinger hos våre kunder. Som relativt ny konserndirektør i selskapet, er det spennende å få være med på kanskje den største satsingen i Bemanningsbyraaets historie. Jeg er stolt av å få være en del av et innovativt, kompetent, og fremoverlent team, som alltid har fokus på å gi de beste kundeopplevelsene –både til ansatte og samarbeidspartnere!

Jeg ønsker deg og dine en god og fredelig jule- og nyttårsfeiring, og ser fram til et spennende 2018!

 

Med vennlig hilsen

Stig Lauvsland

Konserndirektør

 

Les mer om: