Kontorer

Bemanningsbyraaet Stavanger i samarbeid med AS3 Transition inviterer til gratis frokostseminar torsdag den 9. mars kl. 8.15: KARRIERE

Bemanningsbyraaet  inviterer igjen til gratis frokostseminar torsdag den 9. mars kl. 8.15 i samarbeid med AS3 Transition!

Å ta bevisste valg i din egen karriere er viktig for din markedsverdi, og for utviklingen og retningen du ønsker å ha i livet. Både faglig, profesjonelt og privat.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Som toppleder, leder og medarbeider er det viktig å ha en strategi for bevisst å bygge opp din egen karriere og markedsverdi. I dette frokostseminaret vil vi inspirere deg til akkurat det.

Arbeidsledigheten i Norge øker. I takt med globalisering, økt digitalisering, fusjoner, sterkere kostnadspress og skiftende rammevilkår er det et faktum at arbeidsforholdene blir kortere og at man skifter jobb hyppigere. Enten man trives i jobben sin, ønsker en forfremmelse, skifter jobb frivillig eller ufrivillig, er det smart å ha lagt noen planer om videre karriere.

I dette frokostseminaret vil merkevarespesialist i AS3 Transition, José Manuel Redondo Lopera, gi deg 11 råd for hvordan du kan utvikle din karriere og nå dine mål.

Innhold:

  • Hva er din personlige merkevare?
  • Hva er dine styrker?
  • Hvordan jobbe strategisk med å bygge din karriere?
  • Hva vil du jobbe med?
  • Hva er viktig for deg og livsstilen du ønsker deg?
  • Balanse mellom arbeid og fritid.
  • Hvordan forsikre din egen karriere, samt skape fleksibilitet tilpasset den virksomheten du jobber i?
  • Hvordan utvikle din egen karriere?

Tid: torsdag den 9. mars kl. 08.15 – 10.30.
Sted: Bemanningsbyraaet Stavanger, Luramyrveien 40, 3 etasje, 4313 Sandnes
adresse-stavanger
Påmelding til:
stavanger@bemanningsbyraaet.no
På grunn av begrenset antall plasser vil fremtidige og eksisterende forretningsforbindelser bli prioritert.

Vi serverer frokost og kaffe fra kl 08.15. Seminaret starter kl 08.30 – velkommen!

 

 aaaaa JOSÉ MANUEL REDONDO LOPERA

Foredragsholder og Coach

José Manuel Redondo er utdannet organisasjonspsykolog, markedsfører, coach og har en MBA med fokus på strategi og ledelse.

José har en bred og spennende ledelseskompetanse fra store internasjonale konserner med sterke merkevarer til små lokale startup-firmaer, med endringsledelse, bruker-opplevelser, forretnings- og produktutvikling, kommuni-kasjon og merkevarebygging. José jobber nå som transition coach og senior rådgiver i AS3 Transition. Han hjelper mennesker og bedrifter til å se og realisere mulighetene som ligger i endringene, med spesielt fokus innen leder- og teamutvikling, karriere-planlegging, personal branding og sosiale medier.
 cathrine-steffensen CATHRINE STEFFENSEN

Regionsleder i AS3 Transition i Stavanger

Cathrine er organisasjons-sosiolog og har bred erfaring fra ulike bedrifter innen endringsledelse, ledelse- og teamutvikling på strategisk og operativt nivå i 17 år. I tillegg har hun erfaring fra ledelse av større prosesser, lederprogrammer samt internasjonal erfaring.

 anette ANETTE WILSTRUP

Daglig Leder/Partner i Bemanningsbyraaet Stavanger

Solid bransjeerfaring siden 1998, herav de siste 16 år som leder og/eller partner. Anette har over en årrekke opparbeidet en tverrfaglig rekrutteringskompetanse innen rekruttering av ledere, mellomledere og spesialister for midlertidige og faste stillinger.

Les mer om: