Kontorer

Bemanningsbyraaet Norge AS har signert kontrakt med stor oljegigant!

TOTAL_ADM_CMJN

Total E&P Norge har 96 lisenser fordelt på hele den norske sokkelen, herav er 24 i produserende felt. I tillegg til å være en stor partner på norsk sokkel er selskapet operatør for 33 lisenser.

Total E&P Norge har valgt Bemanningsbyraaet som en av deres foretrukne samarbeidspartnere av bemanningstjenester. Kontraktens varighet er fra 1. juli 2016 – 1. juli 2019 med opsjon på ytterligere 2 år. «Dette er en viktig avtale for oss», forteller daglig leder & partner i Bemanningsbyraaet Stavanger AS, Anette Wilstrup.

Selskapet har sitt hovedkontor i Dusavik i Stavanger, og med utbyggingen av Martin Linge-feltet i Nordsjøen, blir Total E&P Norge igjen en betydelig operatør i Norge. Det er viktig for Bemanningsbyraaet og for regionen! Vi er et av tre selskaper som er valgt som leverandør av bemanningstjenester innen: Administrative Support – Support (incl. HR, Payroll, Communication) – Business/Commercial/Finance. Dette er innen våre satsingsområder for gruppen og i tråd med vår strategi om å knytte til oss store nasjonale samarbeidspartnere. Vi ser frem til et spennende samarbeid med Total E&P Norge».

Les mer om: