9 av 10 mener at bruk av bemanningsbyrå gir merverdi i en ansettelsesprosess.

I slutten av 2018 utførte Qualified Solutions Group en kundeundersøkelse blant sine eksisterende kunder. Av nærmere 140 respondenter, mener 9 av 10 respondenter at å bruke bemanningsbyrå når de skal rekruttere eller leie inn personell gir klare fordeler.

  • «Det er svært positivt at så mange av våre kunder opplever at vi skaper merverdi når de bruker oss.» sier partner i Qualified Solutions Kristiansand, Anja Berglihn.

Mindre risiko

Hun mener at noe av grunnen til dette er at risikoen for feilansettelse reduseres betydelig når man får hjelp fra byrå.

  • «Mange kan finne flinke folk. Utfordringen er å finne de kandidater som i tillegg har de riktige personlige egenskapene, evnene og motivasjonen for den aktuelle stillingen. Det er her vi som bemanningsbyrå kan skape merverdi for kundene våre.»

Grundigere med sertifiserte tester

For at en kandidat skal fungere optimalt i så vel den aktuelle stilling som i den aktuelle organisasjon, er det veldig viktig at vedkommende også besitter de riktig egenskaper og evner som kreves. Det er f eks ulike krav til egenskaper og evner til en selger og en regnskapsmedarbeider. Vi er opptatt av å kartlegge og dokumentere egenskaper, evner og motivasjon på en grundig måte for våre kunder. Dette gjør vi ved å bruke DNV-sertifiserte verktøy og metoder.

  • «Gjennom våre tester ser vi at vi bedre klarer å sile ut kandidatene som ikke passer inn i bedriften. Det kan for eksempel være at kandidaten ikke har den riktige motivasjonen eller egenskapene som kreves i stillingen.»

 

Ta kontakt med Bemanningsbyraaet for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg finne den beste kandidaten.