Bli jobbsøker

Vi oppfordrer alle kandidater til å registrere seg i vår database slik at vi kan tilby spennede og relevante jobbmuligheter.

For å registrere deg må du legge inn din CV. Dette kan du gjøre via LinkedIn, Jobreg eller ved å søke direkte på en stilling. Når du har registrert deg i vår database ligger du tilgjengelig for oss når vi søker etter kandidater til de oppdrag vi jobber med til enhver tid. Vi anbefaler likevel at du holder deg oppdatert på ledige stillinger her på vår hjemmeside. Ta gjerne kontakt med med oss om du har spørsmål til ditt eget kandidatur opp mot en bestemt stilling. Kontaktperson hos Bemanningsbyraaet er alltid oppgitt i stillingsannonsen.
Når du søker på en konkret stilling vil du automatisk bli lagt til i en søkerprosess og vil høre fra rådgiver hos Bemanningsbyraaet for videre fremdrift.